PORTOFOLIU WEBDESIGN

sau vizitati sectiunea de
PORTOFOLIU
DORIȚI SĂ FIȚI CONTACTAT DE NOI?

INCHIDE MENIUL inchide

DESCHIDE MENIUL deschide

logo syms
telefon icon +04 021 569 89 55        mail icon office@syms.ro        yahoo iconsymsro@yahoo.com  
NOI
ADUCEM
CLIENTI
AFACERII
DVS
Internetul a redefinit modul de a face afaceri iar site-ul dvs. este poarta de acces către aceste oportunități de afaceri.
Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist.
Un site de succes poate fi un punct de referință și un instrument de marketing.
syms promo 1
promo calendare
Steven Seagal
Jean Claude Van Damme
Chuck Norris
Photoshop / Corel Photo Paint
Corel Draw
Flash
XHTML / HTML5 / CSS
PHP
MySQL
Javascript / Jquery
SEO Search Engine Optimization
Chuck Norris
s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori.
Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana.

Noi nu suntem atat de buni, insa vrem sa devenim ! :)
promo logo design
UN
PLUS
pentru AFACEREA Dumneavoastră
Prin actualizarea în mod regulat a site-ului dvs. veți îmbunătăți clasarea pe motorele de căutare, veti crește numărul de vizitatori ai siteului și veți consolida prezența online a firmei dvs.
syms promo 1
promo pliante si fluturasi

Servicii Web - SEO Optimizare pentru Google

Optimizare pentru Google

La momentul actual, cel putin in romania, Google este cel mai folosit motor de cautare cu peste 98% cota de piata. De aceea si titlul acestei pagini este optimizarea pentru Google si NU optimizarea pentru mototorele de cautare (bing, yahoo etc)

Cu un numar de siteuri ce creste de la zi la zi, internetul devine un loc tot mai competitiv. Poate fi usor chiar si pentru cel mai aratos site sa nu atraga atentia si numarul de vizitatori preconizati - in conditiile in care se lupta cu tot mai multe siteuri pentru aceste lucruri.

Optimizarea pentru motoarele de cautare - SEO - face siteul dvs sa iasa cat mai in fata in aceasta competitie si sa atinga rezultate scontate.

A face un website fara a-l optimiza pentru motoarele de cautare este ca si cum ai face o reclama TV fara a cumpara timp de antena.

Milioane de oameni folosesc motoarele de cautare in fiecare zi, dar putini vor trece de a doua pagina de rezultate. Prin tehnicile de optimizare folosite, va GARANTAM o clasare cat mai sus in motoarele de cautare si o crestere a traficului siteului dvs. Si bineintele, trafic mai mare inseamna clienti mai multi...

Va punem mai jos la dispozitie REZULTATELE avute in optimizare pentru Google pentru a va convinge personal de ce suntem in stare!

Deoarece, ca de obicei, nu vrem sa ne credeti pe cuvant!!!

www.copertine-parasolare.ro

Un site mai vechi cu designul specific datei respective, simplu si focalizat pe cele cateva produse dorite. Optimizat foarte bine, toate cuvintele cheie aflandu-se in top10 pe Google.

> analiza optimizarii pentru motoarele de cautare a www.copertine-parasolare.ro

www.deccons.ro

Magazin online de materiale de constructii. Optimizarea era esentiala pentru principalele categorii de produse, astfel incat clasarea in top in google sa determine cat mai multe vizite = clienti.

> analiza optimizarii pentru motoarele de cautare a www.deccons.ro

www.ghidbucurestean.ro

Siteul prezinta harta orasului Bucuresti, harta metroului Bucurestean, harta RATB. In conditiile in care siteul este foarte recent si se confrunta cu o competitie mare si de calitate, rezultatele sunt in crestere. Odata cu completarea cu continut a siteului, se preconizeaza o situare tot mai buna in motoarele de cautare.

> analiza optimizarii pentru motoarele de cautare a www.ghidbucurestean.ro

www.tehnosat.ro

Siteul a fost refacut pentru un design modern si pentru o optimizare corecta pentru motoarele de cautare. Datele prezentate in 20.09.2011 sunt cu rezultatele vechiului site.

> analiza optimizarii pentru motoarele de cautare a www.tehnosat.ro

www.tortdesign.ro

Am realizat un design modern, adecvat ideii de tort, un design delicios si gustos. Pe langa layoutul ergonomic, usor de folosit si de inteles pentru oricine, am realizat si optimizarea pentru mototoarele de cautare astfel incat dupa majoritatea cuvintelor enumerate sa se claseze cat mai sus posibil. Se si vede ca la numai 5 zile de la lansarea din 13.01.2012 deja erau indexate 90% din keywords pe pozitii destul de ok.

> analiza optimizarii pentru motoarele de cautare a www.tortdesign.ro

logo footer
Copyright 2011 - Toate drepturile rezervate - Symbol Mediasoft