PORTOFOLIU WEBDESIGN

sau vizitati sectiunea de
PORTOFOLIU
DORIȚI SĂ FIȚI CONTACTAT DE NOI?

INCHIDE MENIUL inchide

DESCHIDE MENIUL deschide

logo syms
telefon icon +04 021 569 89 55        mail icon office@syms.ro        yahoo iconsymsro@yahoo.com  
NOI
ADUCEM
CLIENTI
AFACERII
DVS
Internetul a redefinit modul de a face afaceri iar site-ul dvs. este poarta de acces către aceste oportunități de afaceri.
Fiecare idee de afacere prinde aripi cu lansarea unui site web construit profesionist.
Un site de succes poate fi un punct de referință și un instrument de marketing.
syms promo 1
promo calendare
Steven Seagal
Jean Claude Van Damme
Chuck Norris
Photoshop / Corel Photo Paint
Corel Draw
Flash
XHTML / HTML5 / CSS
PHP
MySQL
Javascript / Jquery
SEO Search Engine Optimization
Chuck Norris
s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Chuck Norris a reusit sa numere pana la infinit. De doua ori.
Chuck Norris poate sa aplaude cu o singura mana.

Noi nu suntem atat de buni, insa vrem sa devenim ! :)
promo logo design
UN
PLUS
pentru AFACEREA Dumneavoastră
Prin actualizarea în mod regulat a site-ului dvs. veți îmbunătăți clasarea pe motorele de căutare, veti crește numărul de vizitatori ai siteului și veți consolida prezența online a firmei dvs.
syms promo 1
promo pliante si fluturasi

Servicii Web - Gazduire Domenii Web

Gazduire Web

Orice website are nevoie de gazduire. Site-ul dvs. are nevoie de o gazduire de încredere pentru a putea fi profitabil și trebuie să fie foarte rapid pentru noul algoritm de actualizare Google, care recompensează site-urile web rapide. Deoarece vrem sa oferim clientilor nostri un pachet cat mai complet, avem propriul server pe care gazduim paginile web ale acestora.

Ce va oferim? E simplu: CALITATE inainte de toate.

  • 99.9% uptime garantat: Datorita eforturilor constante de imbunatatire a serviciilor oferite, in acest moment va putem garanta o prezenta online de minim 99.9% din timp.
  • Asistenta rapida: Alaturi de disponibilitatea serviciilor, asistenta este in topul prioritatiilor noastre si facem tot posibilul sa raspundem in cel mai scurt timp nevoilor dvs.
  • Siguranta datelor: Este una din preocuparile noastre principale, din aceste motiv avem 2 zone de backup: local si in retea.
  • Conectivitate cu principalii furnizori de Internet: Urmarim in permanenta sa avem o conectivitate cat mai buna cu principalii operatori de Internet din Romania.

Un cont de gazduire normal beneficiaza de :

Totul nelimitat!

  • Spatiu de stocare: Nelimitat (?)
  • Trafic lunar: Nelimitat
  • Baze de date MySQL: Nelimitat
  • Adrese email: Nelimitat (?)
  • Subdomenii: Nelimitat (?)
  • Conturi FTP: Nelimitat (?)

"Dincolo era mai ieftin!"

DA! Nu suntem cei mai ieftini, dar nici cei mai scumpi. Conform zicalei "cat dai atata face", calitatea serviciilor noastre dicteaza bineinteles si pretul.

Va oferim cateva crampeie din articolul dlui Cosmin Neagu, din simplu motiv ca are o experienta mult mai mare cand vorbeste despre asa ceva!

.......
Lasand la o parte compexitatea elementelor tehnice si concentrandu-ne doar pe pret ramane totusi o intrebare importanta. Cat de mult conteaza daca "acelasi lucru" e mai ieftin "dincolo"? Cat de mult conteaza daca schimband furnizorul se face o economie de 2-3 € / luna si chiar mai mult, economia de 2-3 € ajuta sau mai mult incurca?

In primul rand, pentru beneficiarul serviciilor, o diferenta de 2-3 € / luna reprezinta contravaloarea curentului electric consumat de un bec uitat aprins sau a 2 cafele sau beri consumate la o terasa. Pentru o firma, costul unui abonament de gazduire pentru 2 ani este mai mic decat contravaloarea un salar minim pe economie. Avand in vedere doar acest motiv consider ca este contraproductiva concentrarea atentiei asupra pretului mai ales cand pentru acest pret beneficiarul obtine o intreaga suita de servicii.

De cealalta parte, pentru furnizorul serviciilor, ofertarea la un pret cat mai mic inseamna rabat clar de la calitate. Pretul minim inseamna automat lipsa personalului calificat sau in cel mai bun caz un numar insuficient de persoane calificate, pretul minim inseama folosirea de echipamente invechite, pretul minim inseamna inghesuirea unui numar mare de clienti pe fiecare server si de asemenea pretul minim inseamna folosirea conexiunilor la internet de o proasta calitate sau fara un backup eficient. Fara a intra in prea multe detalii, pretul minim inseamna intr-un final foarte multe probleme si mult timp pierdut in incercarea de a le rezolva. Intr-un final, in opinia mea, pretul minim vine cu un cost mult prea mare.
.......

Puteti citi intreg articolul la : http://rohost.com/blog/?p=204

Ne rezervam dreptul ca in functie de calitatea siteurilor dvs, al gradului de incarcare si al calitatii codului sa refuzam gazduirea pe serverul nostru. Nu scriem acest lucru ca si atentionarile de pe medicamente, insa ni s-a intamplat ca unii clienti sa vina cu siteuri prost optimizate si cu cod care incarca serverul 100% din cauza unei programari deficitare. Din respect pentru ceilalti clienti nu putem gazdui decat siteurile 100% corect programate.

*Oferta valabila doar pentru siteuri generale (exclus portaluri, directoare, magazine online, societati pe actiuni).
logo footer
Copyright 2011 - Toate drepturile rezervate - Symbol Mediasoft